به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، در طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغ ؛ صبح امروز همزمان با سراسر کشور و مقارن با ۱۴ مهر روز ملی دامپزشکی بصورت ویدئو کنفرانس سراسری و رسمی، تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در گیلان استارت خورد.
سهراب عاقبتی مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در حاشیه افتتاح رسمی تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در استان که در کشتارگاه صنعتی مروارید صومعه انجام شد، اظهار کرد: این مراسم به صورت سراسری در 14 استان کشور از طریق ویدئو کنفرانس انجام و پروژه تولید مرغ رتبه بندی شده افتتاح شد.
وی گفت : در این طرح قرار است مرغ کشتار شده با رتبههایی که کشتارگاه دریافت کرده به بازار عرضه شود.
مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: این طرح با هدف ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ همزمان با روز ملی دامپزشکی اجرا میشود.
مدیر کل دامپزشکی با اشاره به اینکه ماهانه ۱۴ تا ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید میشود؛ گفت : از این سهم ۶ هزار تن آن در گیلان مصرف و بقیه آن به تهران ارسال میشود.
عاقبتی بیان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از کشتارگاهها مجهز به خط ۲ هستند و پس از کشتار تمام امعاء و احشاء مرغ بدون دخالت دست و با دستگاه تخلیه شده و آلودگیهای محیطی توسط خط ۲ کاهش پیدا میکند که در نتیجه افزایش کیفیت و ماندگاری مرغ را به دنبال خواهد داشت.
نظر شما